CAVEMAN-WINES

Nooit meer keuzestress met "the WINEBOX", het wijnabonnement van CAVEMAN WINES

the-box-banner

Drink je uit gewoonte steeds dezelfde wijnen, of heb je geen idee wat te kiezen wanneer je voor een wijnrek vol met verschillende flessen staat? Of hou je er gewoon van om verrast te worden en verschillende wijnen, uit allerlei bekende en minder bekende regio’s te ontdekken? Dan is “The WINEBOX”, het wijnabonnement van CAVEMAN-wines zeker iets voor jou!

Wat zit er in “The WINEBOX”?


Met “The WINEBOX” verrassen we je maandelijks met een selectie van een drietal gevarieerde smaakvolle wijnen, zorgvuldig uitgekozen en afgestemd op het seizoen. Elke wijn komt met een infofiche en een suggestie voor bijpassende gerechten.

the-box-kalender

Welke formules zijn er van “The WINEBOX”?


Het “The WINEBOX” wijnabonnement bestaat in 2 formules:

     • 3 maanden aan € 105
     • 6 maanden aan € 210


Je extra voordeel: de winkelwaarde van de geselecteerde wijnen is steeds hoger dan de prijs die je voor “The WINEBOX” betaalt.

Wil je eerst het concept eens uitproberen? Dan kan je ook een “The WINEBOX” proefpakket bestellen.

Hoe bestel je “The WINEBOX”?


"The WINEBOX” bestellen kan eenvoudig via de webshop

“The WINEBOX” wordt telkens verstuurd in de eerste week van de maand (niet in juli en augustus). Je eerste “The WINEBOX” wordt onmiddellijk verstuurd na ontvangst van je betaling.


“The WINEBOX” als een leuk cadeau?

Je kan “The WINEBOX” uiteraard ook als een leuke verrassing voor iemand anders bestellen. Bij je bestelling vermeld je dan de gegevens van de gelukkige, en wij zorgen voor de rest.


Wanna think out of the box? Then... DRINK OUT OF "The WINEBOX"!